Rakkaus

Miten vahvistaa rakkautta itseen

Rakasta itseäsi ja herkistä sydämesi.

  • vain sinä tiedät mikä on sinulle parhaaksi.
  •  vain sinä tiedät sinun polkusi.
  •  vain sinä tiedät sykkeesi.

Usko itseesi, koska kukaan muu ei tee sitä sinua paremmin.

HENGITÄ JA ASETU ITSEESI, RAKKAUS MATKA ALKAA.

Rakasta itseäsi ehdoitta ja täysin pyyteettömästi. Rakasta itseäsi, olet aarre, olet helmi ja olet kaiken A ja O. Sinä olet kaiken rakkaudella vaalimisen arvoinen ihminen. Avaa ovi rohkeudella sydämen ja sielun sopukoihin, sinun karttaasi.

Mitä rakkaus on muuta kuin sanan helinää ja iskulauseita, kliseitä?
Rakkaus on itsensä kunnioittamista ja omien toiveiden ja viestien kuuntelemista teoiksi asti. Rakkaus on vastuu itsestä, omasta hyvinvoinnista ja tarkoitusperän ilmentämisestä.  Rakkaus itseä kohtaan johdattaa sinut niihin seikkailuihin ja paikkoihin, joissa sinä kukoistat ja voimaannut entisestään. Paikkoihin, joissa voit kohdata itsesi armollisesti. Paikkoihin, joissa Sinä voit hyvin. Rakkaus itseä kohtaan tuo vetovoiman lailla ihmisiä, joita tarvitset näkeäksesi itsesi, jotka vahvistavat sinun olemisen muotoa.

Puhu itsellesi kauniisti ja armollisesti. Päässämme on joskus toinen ääni, joka luo demoneita meidän toimintaan, rakasta sitäkin, koska se kertoo mitä et todellakaan ole. Keskustele itsesi kanssa, koska ajatukset ovat kuin karusellissa tai vuoristoradassa ja lähtevät johdattamaan pelon tai epävarmuuden kautta toisaalle, kauemmas päämäärästäsi. Kun pysähdyt keskustelemaan itsesi kanssa, kyseenalaistat pakenemisreaktiosi. Kipu sydämessä, kehossa tai energiassa kertoo sinulle viestiä, joka on aika kohdata. Ota kipu vastaan ja tunne se läpi. Ole rohkea ja myönnä kipusi olemassaolo ja syy. Kohta oletkin jo vapaa rakastamaan uutta osaa sinussa.

Mitä syvemmin opit rakastamaan itseäsi sitä hyväksyvämpi sinusta tulee.
Opit huomaamaan, että annat ympärillä olevan olla, eikä muuttamista tarvita, koska jokainen elää omaa polkuaan omilla opeillaan. Kukaan ei voi horjuttaa sinua, koska silloin tiedät, että hänessä on osa jota hän ei vielä rakasta.
Mielipide ero on oikeus ja se ei tarkoita, että toinen on väärässä.
Hengitä syvään ja palaudu omaan rakkauteen, takaisin omaan voimaan.
Rakasta itseäsi silloinkin, kun tuntuu, että toinen satuttaa. Se on valtapelia, se on manipulaatiota, joka yrittää pelon kautta tehdä sinusta heikomman. Hyväksy hänen pelkonsa ja pysy omassa voimassa.

Rakkauteen kuuluu myös sana EI, se on sana, jossa sinun raja kulkee, se on sana, joka kertoo mitä sinun ei tarvitse kokea, mitä et tarvitse.
Luin juuri pätkän kuinka Suomessa koetaan väkivaltaa suhteissa, en erottele tähän kumpaa sukupuolta, koska tiedän, että molemmat sukupuolet kokevat yhtälailla niin henkistä kuin fyysistä väkivaltaa parisuhteissa, perhesuhteissa tai jopa ystävyys suhteissa. Kuinka paljon sinun pitäisi rakastaa itseäsi, että voit päästää irti Sinulle haitallisista suhteista. Toisen huono-olo ei ole sinun huono-olo tai syy, ja ainoan kenet sinä voit muuttaa on Sinut itsesi. Käytä rohkeasti sanaa EI, sinä pystyt siihen kyllä.

Jos Sinulla alkaa valittamisen aikakausi, on rakkaus tullut kertomaan sinulle, että on aika aloittaa muutos, uudistuminen. Valittaminen on vahva viesti, jota ei saa sivuuttaa. Kysy mikä tässä ei nyt toimi, mitä muutoksia tarvitsisit.
Anna sydämesi johdattaa sinua tässä -> sinussa on kaikki vastaukset.

Lohduttava ajatus: ”Kaikki kestää vain hetken.
Jokainen tunne tai asia kestää vain hetken, kunnes tulee uusi tunne tai asia.”

Onko rakkaus vain sana helinää. Ei se ole.
Itsensä rakastaminen astuu esiin, kun muurien on aika hajota ympäriltä. Kipuilu on niin voimakasta, ettei voi enää elää vastoin omaa arvomaailmaa, vastoin omia toiveita, haluja, unelmia. On käytävä itsensä äärirajoilla, koettava olonsa ulkopuoliseksi itsessään, tipahdettava, oltava lukossa, jotta voi palata.

Käytä sanaa KYLLÄ. Kyllä sana mahdollistaa sinulle uusia asioita, kokemuksia ja muutoksia. Uusi on aina hyvästä. Kyllä, uusille ihmisille, uusille paikoille, uusille ajatuksille, ideoille, uusille aistimuksille. Uusi tuo aina jotain, se tuo mahdollisuuksia, se tuo näkemyksiä. Uusi syventää ja tuo lisää, muttei koskaan vie mitään pois. Vanhaan takertuminen poistaa uuden kokemisen, sen mikä on jo osa sinua, muttet vielä ole tutustunut siihen. Koska vanha ei tuo mitään, voisi ajatella, että se jopa vie mennessään…

Käytä siis sanaa KYLLÄ.

Anna maailman peilata sinut, katso mitä näet ja jos et ole tyytyväinen näkemääsi, voit aloittaa muutoksen ja näkemään asioita, joita rakastat tai haluat saavuttaa. Se on simppeliä, sinussa on muutoksen voima, usko itseesi!

”Emme näe maailmaa sellaisena kuin se on, näemme maailman sellaisena kuin me olemme.” – Anais Nin

Rakasta itseäsi, rakasta ruokaasi, rakasta liikettäsi, rakasta yksinoloa, rakasta kotiasi, rakasta unelmiasi, rakasta persoonaasi, rakasta olla, rakasta kiirettä, rakasta odottamista, rakasta kohtaamisia, rakasta tuntematonta, rakasta kaikkea mitä olet jo kokenut, ilman niitä kuka muu muka olisit?
Rakasta menneisyyttäsi, rakasta tätä hetkeä, rakasta tulevaasi. Kaikkea mitä olet nyt, olet myös tulevassa, SINUN TULEVAISUUDESSA! Kun sinä rakastat itseäsi, rakasta kaikkia osia, puolia, elementtejä. Mitä syvemmin rakastat itseäsi sitä ymmärtäväisempi sinusta tulee.
Toistan: Mitä syvemmin rakastat itseäsi sitä hyväksyvämpi sinusta tulee.

Olet selviytyjä.

Aseta jalat tukevasti maahan, kuvittele, että niistä lähtee juuret syvälle maan uumeniin ja nouda sieltä voimasi.
Kurota korkealle tähtiin ja nouda sieltä viisautesi ja aseta unelmasi.
Avaa sydämesi, rakasta ja vastaanota elämän ihmeet.
Uskalla heittäytyä, et menetä mitään. Uskalla heittäytyä, niin silloin täytät itseäsi.

Tärkein viesti on:
– Rakasta itseäsi, niin ymmärrät kuin arvokas olet!
– Tee mitä rakastat, niin saat super voimia, joilla voit siirtää vaikka vuoren                pois tieltäsi.
​- Tee mitä rakastat, niin saat siivet joilla liitää kohti korkeuksia.
– Rakasta itseäsi niin paljon, että vihamielisyys haihtuu, koska rakkaudella on kyky  hoitaa arvet.
– Rakasta itseäsi niin paljon ja syvästi, että loistat yhtä voimakkaasti ja lämpimästi kuin aurinko.
– Rakasta sydän auki,  niin saat kokea kaiken, moninkertaisena ja taianomaisena.

Rakkaudellisin terveisin
Anna-Mari Nuorala