Kaukohoidot

Sydämen suunta – Selkeämmän huomisen kaukohoito

Sydämen suunta on aina sisään ja se mitä sisällä tuntee tai mitä sydän kutsuu heijastuu aina ulos. Mitä herkemmäksi tulee totuudelle sen voimakkaammin sydän reagoi ja kertoo onko kaikki oikein itsen eduksi. Miten erottaa omat blokit ulkoisesta paineesta? Tämä vaatii tietoista harjoittamista. Omien pelkojen kohtaamista ja rajojen asettamista ulkomaailman vaatimuksille, manipuloinnille, miellyttämisen lopettamiselle.

Sydämen viettiin vastaaminen vahvistaa rohkeutta ja uskallusta, seesteisyyttä ja elämäniloa ja tietysti paljon muutakin, mahdollisuuksia ja valoisan tulevan. Haluatko elää samalla kaavalla samassa oravanpyörässä vai kokea kaiken sen mitä olet sisimmissä ajatellut, toivonut, unelmoinut.

Haluatko elää irti kahleista ja vankeudesta. Vanhojen uskomusten ja tunnelukkojen, toimintakaavojen purkaminen on mahdollista, se on kuoriutumista ”minuksi”, se on paljastumista itselle. Ulkomaailma peilaa kaiken ja vastuu jokaisen tunteen ja reaktion kohdalla on itsellä. Jos ajattelet, että en voi tehdä jotain, niin se on juuri se mikä sinun kuuluu tehdä.

Karmallisesti olemme ”valinneet” tietyt tilanteet ja ihmiset elämäämme mutta juurikin siksi, koska karma antaa mahdollisuuden valita asiat uudelleen, eheytyä ja luoda juuri sellainen elämä, kuin on itselleen tarkoitettu. Havahtumisen jälkeen prosessoimme tunteita, koska ne vaikuttavat niin kehossa ja mielessä. Sydän ohjaa tässä kohden valitsemaan oikein, totuudellisesti itselle. Kun pääsee ulkomaailman syyttämisestä ja uhri – aseman kokemisesta on valmis valitsemaan aina oikein. Toki ”virhe” valintoja tulee mutta todellisuudessa ne eivät le virheitä vaan oppeja siitä, että ohitti sen valinnan mikä oikeasti olisi kuulunut valita. ”Virhe” valinta avaa silmiä ja sieltä syntyy oivalluksia.

Siitä hetkestä, kun alkaa valitsemaan omaa totuutta, maailmankaikkeus ja vetovoima alkavat tarjoamaan vahvistusta siihen, että pysyy linjassaan. Omat ajatukset, sanat ja teot on oltava linjassa, tai muuten keho oirehtii. Kun olet valmis rajoinesi ja totuutesi kanssa asiassa kuin asiassa niin olet vapaa, eikä testejä enää tule. Mitään niin suurta ihmiselle ei anneta kantaakseen mihin hänellä ei voimat riittäisi. Kaikki mitä olet saanut, niihin sinulla on myös voimavarat ja ne ovat siellä lukkojen takana odottamassa, tunnelukkojen! Jokaisen lukkoon on avain, selkeys ja ymmärrys. Olet tullut murtamaan sukusi koodeja, toimimaan uudella tavalla ja elämään vapaana.

Olet tullut murtamaan sukusi koodeja, toimimaan uudella tavalla ja elämään vapaana. Olet tullut elämään Karman sopimukset uudelleen. Niin ne raskaat taakat kuin onnen ilot. Olet tullut elämään omaa elämää omassa totuudessa. Rooleista irtaantuminen, lokeroinnin lopettaminen.

Kaikki työ mitä tekee itsensä kanssa palkitsee hetki hetkeltä. Kun oma maailma ja maailmankaikkeus muuttuu oivallusten ja ymmärryksen kautta. Itserakkaus kasvaa ja syvenee, niin se heijastuu ulos ja voi tuntea kuinka sallii asioiden oll ympärillä juuri sellaisenaan kuin ne ovat. On hyväksynyt itsensä niin ulkomaailma hyväksyy minut, kun vastakkain asettelu itsessä on muuttunut. Sallivuus ja elämän flow alkaa virtaamaan. Saa ottaa vastaan sitä hyvää eikä tarvitse kipuilla vanhassa.

Oletko tietoinen mikä lukko estää sinua astumasta eteenpäin? .

Sydämen suunta on sinun suunta. Se on pääsy perille.

Mitä sinun sydämesi tuntee?

Selkeämmän huomisen kaukohoito 65-80€

  • maksetaan tilille ennen hoitoa
  • saat valita minkä summan maksat
  • hoito kestää 1h tunnin sisältäen puhelun
  • ota yhteyttä haltijansydamella@outlook.com

Saatat myös pitää...