Kaukohoidot

Selkeämmän huomisen Helmikuun Kaukohoito

Minuus

Tammikuun postaukseen kirjoitin kehotietoisuudesta ja jatkan sillä myös tämän helmikuun syventäen sen enemmän tiedostamaan itsensä eli minuus, minä.

Me, myself and I.

Minulta kysytään usein, että ”Mikä on minun elämäntarkoitus”, vastaus on selvä, SE OLET SINÄ ITSE. Miten siis tutustua itseen niin, että ymmärtää itsensä tarkoituksen.

”Mikä on tarkoitukseni?” Pienestä alkaen meitä kontrolloidaan, manipuloidaan niin hyvässä kuin pahassa, meille syötetään ajatuksia ja toimintatapoja. Tietysti osa niistä on toimivia, mutta osa ei tunnu lainkaan hyvältä, aivan kuin jokin menisi itsessä vinoon.

Elämäntarkoitukseni on löytää ne toimintatavat ja ajattelumallit, jotka resonoivat minussa, minun hyvinvointia edistäen. Ne, jotka ohjaavat minua olemaan omassa voimassa, tuntemaan itse omat tunteet, ajattelemaan itse omat ajatukset, tekemään asioita joista itse pitää ja nauttii ja on itselle ja omalle keholle ominaisia. Sellaisen, että tässä hetkessä en ole ahdistunut, katkera, kateellinen, peloissani, päättämätön, lukossa tai muita kehoa ja mieltä masentavia tunnelukkoja. Nämä ovat niitä jotka ovat syntyneet, kun olen elänyt vastoin omaa tarkoitustani. Nämä ovat ne uskomukset, jotka olen tullut vapautamaan itsestäni, jotta voin olla minä. Uhriutuminen eli ulkomaailman syyttäminen on tässä kohden turhaa, koska sinussa on se valinta. Joskus valintaan tarvitaan paljon rohkeutta, siksi on hyvä aloittaa vahvistaminen pienillä valinnoilla. Se jokin pieni asia muuttuu sisällä mutta vahvistuu suuremmassa mittakaavassa. Kun sisällä tapahtuu muutos, muuttuu se myös sinun ulkopuolella.

Oletko kuullut sanonnan: ”Ole vain oma itsesi.

Olet kokoajan itsesi mutta millainen oikeasti olet? Tunnetko sen sydämessäsi? Mitä jos tutustut kaikkiin sinun kipu kohtiin ymmärtäen ne? Kohtaa riippuvuudet niin, että vapaudut niistä? Mitä, jos paljastat sen salaisuuden itselle ja katsot mihin se johtaa? Mitä jos teetkin jotain sellaista nyt, että voit vain todeta, että SEN TEIN, eikä kenelläkään ole mahdollisuutta kauhistella tai reagoida mitenkään ja olet siitä ylpeä. Entä pelot, olet valinnut nekin, mutta syystä, koska sinulla on se vastavoima sille mitä pelkäät.

Kyllä tarvitsemme vahvistusta ympäriltä, mutta älä anna niiden vaikuttaa, jos sinun sydän ja keho kutsuu tekemään jotain, vaikka ulkomaailma toista tunteilis. Jokaisella on elämässä oma tausta ja suurimmassa osassa ihmiset reagoivat oman taustan mukaan.

Hyväksy tämän hetkinen pahaolo, koska siitä alkaa muutos. Hyväksy tämän hetkinen muutos, koska se on ainut mikä on pysyvää. Muutokset vie sinua lähemmäs itseäsi. Voimaannut minuuteen.

Joulukuussa kirjoitin, että on aika nostaa nostaa kynttilä vakan alta pöydälle ja se inspiroi monia. Nyt, kun kynttilä on pöydällä niin olet nostanut oman potenttiaalin itsellesi näkyväksi. Tammikuussa kirjoitin, että on kehon aika. Moni irtaantuu kehosta ja ajattelee yli analysoiden omia traumojaan, pelkojaan, vastakkain asettelua, tunnelukkoja, että kehon hoitaminen unohtuu tyytsin. Keho kertoo oireella, kun tunnelukko, trauma tai vastaava on aika kohdata. Silloin hoidetaan myös kehoa, koska keho muistaa parhaiten ja ne oireet on parannettavissa yhdessä mielen ja sydämen kanssa. Keho, tämä maanpäällinen temppeli, kertoo sinulle heti, kun et keskity olemaan maanpinnalla, kannat kaunaa tai revit itsestäsi liikaa ja liikaa. Hoida sinun kehoa muutoinkin, kun se oireilee. Huolehdi virtaavuudesta ja rentoudu. Ruoki rakastaen, koska jokainen suupala asettuu sinuun, soluihin ja sydämeen.

Lue täältä tammikuun postaus.

Helmikuussa avataan lukkoja ja avataan ovia, jooko! Kaikkiin on avaimet ja sinä kannat niitä mukana ja hei, jollain toisella saattaa olla avain johonkin (ehkä sydämeen), mutta kohtaat kyseisen henkilön tai tilanteen, kun sinun on aika avautua. Puhdistetaan taakkaa, kirkastetaan auraa, tutkitaan sukujuuria, kurkistetaan ovien taakse, annetaan mahdollisuuksien virrata sinulle. Avataan sydänntä, eheytetään haavoja ja muistoja, annetaan anteeksi ja kuitataan karman velkoja ja luodaan uutta.

Mikä on sinun risteys juuri nyt?

Sinun elämäntarkoitus on löytää itsesi, vahvistua itsessä, olla oma itsesi. Koska sillä on merkitystä, kukaan toinen ei voi elää sinun elämää, etkä sinä kenenkään toisen.

Lisään tähän vielä, että kanavoin lyhyen videon ”liian hyväsydäminen” – uupuu, koska hän antaa liikaa. Jos kutsuu katsomaan niin linkki on tässä.

Nyt haluan myös tässäkin postauksessa mainita fyysisen kehon hoidon toteutumisestä täällä TURUSSA. Tai, minut voi kutsua toiselle paikkakunnalle, kun hoidettavia on useampi. Kysy ihmeessä lisää. Hoidossa yhdistyy parantavien käsien hieronta ja selväaistiminen, jolla avataan kehoa voimakkaammin. Lue täältä.


Selkeämmän huomisen kaukohoito 57-75€

– valitset itse maksettavan summan ja se maksetaan tilille ennen hoito. – Varaa aikasi 0451162202 tai haltijansydamella@outlook.com tai täältä

– kesto n. 1h sis. puhelun, hoidon aikana saat rentoutua kotona tai ulkona samoillen. Suosin, että saat hoidon ajaksi oman ajan ja rauha. Samassa tilassa saa olla henkilöitä, se ei häiritse energialuentaa.

Saatat myös pitää...