rouvien PYHäTKOODiT

Ikuinen tutkimusmatka itseen antaa enemmän kuin ottaa.
Mennyt on tullut opettamaan tähän hetkeen kaiken mitä tarvitset. Tämä hetki luo tulevaa, koska kaikki on tässä hetkessä.

rouvien PYHäTKOODit
on SINULLE 60+ nainen, koska sinulle on jo ajan tuomaa kokemusta ja sinulle on edelleen intoa kohdata tuleva. Haluat jotain uutta mutta vanhalla viisaudella.
Olet tunnistanut jo ajatuksiasi ja tunteitasi, mutta et ihan luota tuntemaasi ja nyt haluat tulevaasi enemmän varmuutta, haluat uskoa itseesi ja valjastaa omaa sisäistä voimaa, seisoa omien sanojen takana, haluat tehdä muutoksen tai merkityksellisiä asioita itsellesi.

Tällä kurssilla käännyt etsimään sinun sisältäsi ne PYHäTKOODiT, joilla vaat sinun tulevasi uudelle tasolle. Kuunnellen jatkossa aina sydämesi kutsua ja ääntä.

Tämän kurssin pohja on Näkijän oppikoulusta muunneltu versio juuri Sinulle 60+ nainen. Rouva sinun ei tarvitse virallisesti olla.

Kaikki se tieto mitä kannat sisälläsi on lahja sinulle ja kun opit avaamaan koodit, avaat ihmeet, avaat todellisen todellisuuden, avaat itsesi vastaanottamaan sen mikä sinulle kuuluu.

Kurssi sisältää online tapaamiset, materiaalit ja tehtäviä, jotka ovat mielenkiintoisia, mieleenpainuvia sekä helppoja toteuttaa.
Tapaamme yhteisesti 5 kertaa Zoom- livessä samana tiettynä päivä samaan kellon aikaan. Joka viikko on oma aihepiiri ja sen mukana ohjeet tehtäviin. Tehtäviä saa tehdä syventävästi viikon ajan, ne tulevat muokkaamaan pikku hiljaa ja hellästi todellisuutta todellisemmaksi. Tulet aistimaan ympäristöä uudella taajuudella, näkemään itsesi sisälle ja peilamaan asiat varmemmin. Ajatuksen voimasta tulee tärkeä työkalu ja avain moniin lukkoihin.
Ennenkaikkea tulet hämmästymään päivittäin.
Tehtävät sisältävät myös aistien kirkastamista ja fyysisen kehon puhdistamista. Matka tulee samaan aikaan olemaan maadoittava, hauska ja jännittävä. Pieni taika saattaa olla suuri oivallus omalla polulla.
Osallistuminen ei vaadi mitään tasoa mihinkään. Riittää, että PYHäTKOODiT- kurssi KUTSUU tai RESONOI SINUUN. Olen koonnut kurssin niin, että se on monipuolinen, joten osa asioista on varmasti jo joillekin täysin tuttuja, mutta silti siellä saattaa olla juuri se pieni oivallus mikä on vielä puuttunut.
Koko tämän yhteisen matkan olen läsnä ja perustan facebookiin oman yksityisen ryhmän, jossa voi jakaa ajatuksiaan ja kokemuksia. Kaikki täällä tulee olemaan luottamuksellista.
Jotta tämä on enemmän Sinulle – kohtaan Sinut myös henkilökohtaisesti kahden kesken kurssin alussa zoomissa, ennen yhteistä tapaamista kaikkien kurssilaisten kanssa. Tutustutaan ja keskustellaan Sinun ajatuksista tulevasta. Kurssi myös loppuu henkilökohtaiseen zoom tapaamiseen kuudennella viikolla, jossa puramme viimeiset tehtävät ja vedämme yhteen kokemuksen ja saat diplomin muistoksi kurssista.
rouvien PYHäTKOODiT
1. vk Syvähengitys ja keho – Kaikki on energiaa
2. vk Aistien kirkastaminen – Selväaistit
3. vk Suojautuminen – avaimia lukkoihin
4. vk Ajatuksen voima – PYHäTKOODit 5. vk Manipulointi, ennustaminen, visualisointi
6. vk Tunnin mittainen lopputapaaminen


Online kurssi sisältää
– 2 henkilökohtaista tapaamista zoomissa
– 5 yhteistä koulutus tapahtumaa zoomissa + yksi yhteinen tapaaminen viimeisellä viikolla
– Materiaalit sähköpostiin viikottain uuden asian äärelle
– Yksityinen kannustava ja taianomainen facebook-ryhmä, johon muilla ei ole pääsyä ja kaikki sisältö on luottamuksellista
– Diplomi ❤

rouvien PYHäTKOODiT – ONLINE kurssina toteuttava koulutus ja siksi se tavoittaa SINUT myös sieltä kauempaa! Live- tapaamiset nauhoitetaan, joten voit myös katsoa ne haluamaasi aikaan. Tulen kysymään lupaa, kuvan ja äänen julkaisuun videolla. (Mukaan voi osallistua myös ilman kuvaa ja ääntä.) Videot on katsottavissa mainitsemassani yksityisessä ryhmässä puolen vuoden ajan, jonka jälkeen poistan videomateriaalin.


Kykyjä voi oppia kirjoista mutta ne oppii ja sisäistää paremmin, kun kokenut ihminen niitä opettaa. Silloin voit peilata itseesi kokoajan kuulemaasi ja tuntemaasi. Samaan aikaan energiat resonoi toisiin ja oppiminen sisäistyy tietoiseen ja tiedostamaan mieleen ja kehoon. Oppiminen tapahtuu monella taajuudella. Kaikki tieto ei ole luettavissa tai sanoissa, se on energiassa. Sielusi on myös avaamaassa portteja sinun sisäiseen viisauteesi. Sinulla on jo vietti ja tieto, ja tämän kurssin aikana tulet vahvistumaan niissä pikkuhiljaa ja turvallisesti. Tulet luottamaan omiin ajatuksiin ja tuntemuksiin.

Oletko Sinä mukana avaamassa Sinun PYHäTKOODiT?

Lisätietoa voit kysellä p. 0451162202