Palaute/kokemus

Täältä saa lukea asiakkaiden palautteita ja kokemuksia hoidoista ja workshopeista.

Tästä: Facebook arvostelu ja palaute.

Kaukohoito kokemuspalautteet

Tästä linkki video palautteeseen facebookiin. – Milla S.

”Anna-Marin hoidossa korostui turvallisuus ja kannateltavana olo ja oli helppo rentoutua ja luottaa. Hoidon jälkeinen selkeys, läsnäolon vahvuus ja sisällä kupliva elämänilo olivat aivan mahtavia ja sormet syyhyten halusi lähteä toteuttamaan kaikkia ideoita, joita mieleen yhtäkkiä tuli. Seuraavat pari päivää maailmankaikkeus lähetti aivan ihania merkkejä siitä, että luottamus kannattaa ja maailma kantaa kyllä <3 ”

Henna 32v.

” Kiitos hoidosta Olet todellinen Haltija! Oli mahtavaa, että pääsit heti syvälle tärkeisiin asioihin eikä aikaa mennyt jonninjoutavaan jorinaan ja itsestäänselvyyksiin eikä minun tarvinnut itse selittää mitään, koska tiesit kaiken muutenkin. Koin, että teet Haltijan työtäsi sydämellä ja suuresta rakkaudesta. En ole ainoa, joka on joskus pettynyt siihen, että joltakulta tilattu hoito tai tulkinta onkin osoittautunut rahastukseksi ja hoitaja puhuu vain yleispäteviä asioita. Tällä kertaa koin todella saavani rahoille vastinetta ja hoito + puhelu tuli halvemmaksi kuin psykologilla käynti ja oli paljon tehokkaampaa ja auttavampaa

Hoito ja keskustelu oli täsmäisku asioihin, joita minun tulee nyt huomioida. Hämmästyttävän tarkasti näit elämääni ja jopa yksityiskohtia! Hoito nosti esille monenlaisia ajatuksia ja tuntemuksia, kipukohtiakin ja asioita, joiden ajattelemista olen vältellyt. Keskustelu antoi minulle hienoja oivalluksia, joita nousee vielä viikko hoidon jälkeenkin ja nyt ihmettelen, että miksi en ole aiemmin joitain asioita tajunnut. Sain erinomaisia näkökulmia, joita kukaan muu ei ole pystynyt antamaan ja jotka auttavat minua eteenpäin. Sain myös käytännön vinkkejä, joista on apua esim. fyysisten vaivojeni ja ruokavalion kanssa ja nyt osaan suhtautua moniin asioihin ihan eri tavalla ja ymmärryksellä. Vaikka olen ruoka-alan ihminen, niin en ole tajunnut, että jotkut minulle vahingolliset ruokatottumukset ovatkin vain vanhoja makumieltymyksiä, jotka eivät enää palvele kehoni tarpeita. Tämä ajatus oli minulle ihan käänteentekevä ja nyt olenkin päässyt irrottautumaan tietyistä ruoka-aineista eikä niitä tee edes mieli.

Varsinaisen hoidon aikana tunsin pistelyä ja ihan kuin kipeitä kohtia olisi hoidettu jollain valolla. Tunsin lämpöä ja hyvää oloa, myös lihasnykimisiä ja etenkin käsissä pisteli. Häkellyttävin tunne oli se, että aivan kuin kehoni ympäriltä olisi vedetty, jopa imaistu, jonkinlaista ”viittaa” pois. Olen monilta ihmisiltä saanut hoitoja, mutta sinulta saamani hoito tuntui erityisen puhtaalta ja tuollainen kirkas puhtaus, joka sinusta välittyy, on hyvin harvinaista. Se on kuin jotain kirkasta, säteilevää kristallia, vaikea tätä selittää! Tunsin, että välillemme syntyi ikään kuin valoyhteys, valovirtaus ja aina kun ajattelen sinua, tunnen iloa ja tulee tosi hyvä olo ja pohdin, että voikohan tuollainen virtaus ja/tai hoito jäädä päälle? Hoito varmaan avasi itselläni jonkin ”valokanavan”. ”

Kiitoskiitoskiitos

Nainen 38v, opettaja.

Syvärentoutuksen jälkeisiä ajatuksia:  💞
”Hyvältä tuntuu”
”Kiitos oli mahtavaa!”
”Kiitos ihanaa, sopii hyvin kipeän polvenkin kanssa. Kipu hävisi hetkeksi.”…
”- Kiitos, tarpeellista ja hyötyä, aion tästä jatkaa kotona Wardrunan musiikilla, kokeile sinäkin! Norse kulttuuri on lähellä sydäntä. T: Vellu”

”Kiitos 🌸 tälläistä pysähtymistä juuri nyt tarvitsinkin.”
​”Kiitos ❤!”
”Kiitos, juuri tätä kaipasin. R.P.”
”Hyvä musiikki ja kaikki🌺”…
”Rentoutumista syysiltoina, nyt sitä vähän osaa… ehkä.”
”Kiitos, oli rentouttava ❤”
”Kiitos, tämä oli erilaista mihin on tottunut. Näitä lisää!”