Näkijän Tekijä- kaukohoito

Kaukohoidon hinta 80-100€

Maksetaan tilille ennen hoitoa. Summan saa valita.

On uusi hoitomuoto ja nimensä mukainen, Sinä valjastut omien kykyjesi kanssa, avaudut omalle ymmärrykselle, sisäiselle tiedolle ja erityisesti vietille. Tulet olemaan enemmän, mutta havahdut rakkaudellisiin rajoihin itsesi suhteen. Hoito avaa luottamusta kokemaasi, kun koetaan henkimaailmaa, ihmisiä, paikkoja, etiäisiä, menninkäisiä, matalan värähtelyn energioita, korkeampia taajuuksia, itsensä kehittämistä, oivalluksia ja intuitiota. Olet matkalla oppimassa itsestäsi ja jokainen hoito kerta auttaa sinua avautumaan ja kannustaa sinua tutkimaan itseäsi alati. Laajentuminen sisäisen ymmärryksen kera ON UPEAA. Yhden lukon avaaminen kannustaa avaamaan lisää lukkoja ja uusia ovia. Kunnes virtaus on luontevaa ja kaikki on mahdollista. Sinulla on siis vietti, joka ohjaa sinua. Olet itsesi paras parantaja ja opettaja. Tämä hoitomuoto luo pohjaa siihen, että olet itsellesi yllämainittua. Rohkeutta, luottamusta ja uskoa. Pelko estää tuntemasta ja näkemästä sitä mikä on sinulle todellista. Joillekin se ei ole todellista, mutta sinulle se on. Itsensä vertaaminen muihin luo sinulle harhan ja silloin poikkeat omalta polulta. Se missä olet nyt, olet oikeassa paikassa ja ajassa. Varaa aika itsellesi ja vastaanota sisäinen tietosi, kykysi ja uusi taajuus, jolla mahdollistat tulevasi suotuisammaksi ja hyväksyt menneesi askel askeleelta.

🔮ON SINUN AIKASI NOUSTA KUIN FEENIKS LINTU 🔮

Hoito on hellästi mutta tehokkaasti transformoiva. Mikään ei tapahdu liian nopeasti vaan juuri siinä sykkeessä kuin sinun luonnollinen rytmisi on.

Kysy NÄKIJÄN TEKIJÄ- Fyysisen ja energiakehon hoitoa! Yhdistetty Kosketuksen Voima-hoito Näkijän tekijän metodiin. Intentio on kykyjen vahvistamisessa ja voimakkaiden kirousten poistamisesta kehosta.

Suosittelen tutustumaan: NÄKIJÄN OPPIKOULU GOES ONLINE tapahtumaan, avaimia ja ymmärrystä itseen.