Alkaa 22.2.2022 Kevään syväsukellus itseen, oivallusten kautta vapauteen.

Nyt jatketaan SYVENTÄVÄLLÄ kurssilla. Ensimmäinen kurssi (osa1) avasi väylän kohtaamaan asiat itsen kautta. Tunnistamaan omat rajat, omat ajatukset, ymmärtämään mitä ympärillä tapahtuu. Ensimmäisessä kurssissa 6 viikon aikana riisuttiin illuusion harha ja havahdutettiin realistisuuteen ja erityisesti omaan totuuteen ja voimaan. Kurssi oli erityisen intensiivinen ja jokainen sai kurssilta itselleen tähän hetkeen kuuluvat asiat tietoisuuteen ja ne, jotka eivät auennut nyt on asettuneet avautumaan, kun niiden aika. Maailmankaikkeus on niin hieno paikka elää ja olla, koska SE toimii yhteistyössä jokaisen oman navan ja korkeamman tietoisuuden kanssa ja tarjoaa asioita sitä mukaan, kun niiden aika on eli oikea ajoitus tunne lukkojen purkamisessa tai uuden voiman vastaanottamisessa sekä toiveiden toteutumisessa ja tornien murtumisesta uudelleen syntymisen.

NYT ON AIKA SYVENTYÄ SYDÄMEEN JA SIELUUN.

Sielu on johtotähti, tiedon ja viisauden lähde. Keho on minuuden planeetta. Sydän on minuuden kompassi.

Seuraavat 9 viikkoa on SINUA eli ”KAIKKI ON MINUSSA”. Jokaisella viikolla keskitytään online tunneilla aiheeseen, joka luo merkityksen olla juuri sinä. Keskityt luomaan omaa elämääsi itsesi näköiseksi. Uskallat kohdata tunnelukkoja turvallisesti ja vapaudut negatiivisen ajattelun kierteestä. Jokaisiin online tunteihin, kuuluu uskomuskoodien purku, puhdistamiseen tai transformoimiseen tarvittavat avaimet. Jokaisen osion lopussa tehdään meditatiivinen ajattelutyö. Viikottain keskitytään aina yhteen aiheeseen, jotta pääset käsiksi sinun sisäiseen todellisuuteen. Kurssi tarjoaa tuen löytää itsenäinen voima omien ratkaisujen ja oman totuuden kanssa. Totuus on edelleen, että kaikki on itsessä ja oma totuus on se mikä tuntuu itsessä hyvältä ei kieroutuneelta energialta sisuskaluissa. Se, että ulkomaailmasta tulee jotain, niin itsellä on se vastuu miten sen ottaa vastaan, miten siinä hetkessä reagoi. Miten itse toimii ja valitsee toimia. Kuinka kauan toimii niinkuin toimii, kunnes on valmis hyppäämään oravanpyörästä pois ja toimimaan itselle suotuisalla tavalla. Ja erityisesti haluan mainita tunteiden draamaattisuuden, joka vie välillä mennessään. Kurssilla tarjoan avaimia kohdata sisäiset ja ulkoiset asiat niin, että ne ei lamaannuta ja vie kuiluun, vaan tukee läpi sen mitä olet valmis nyt kohtaamaan.

Näkijän Oppikoulun toisessa osassa keskitytään yhdistämään sielu, sydän ja keho, jotta korkeampi ohjaus tulee vahvemmaksi osaksi arkea. Kohdataan pelkojen harhoja ja menneisyyden kipuja ja opitaan parantamaan itse itseä. Avaimia, värejä, suvun viisaita, henkioppaita sekä erityisestä omia ajatuksia. Keskitytään purkamaan ylianalysointia ja opitaan kärsivällisyyttä, tunnistetaan ajatusten todellinen voima, sanojen voimakas merkitys, toiminnan ja totuuden yhdenmukaisuus, herkistyminen kuulemaan ja kunnioittamaan sydämen ääni ja oma vietti sielunsopimuksen kanssa.

1 vk. Sielu – Sydän – Keho; Yhdistetään näiden todellinen merkitys. Miten kuulen viestit? Miksi olen valinnut tämän elämän? Mitä sielu on ja miksi se on minulle tärkeä? Miten sydämen äänen kuulee? Miten keho ja mieli toimii yhteydessä sydäntietoisuuteen?

2 vk. Positiivisuus ja negatiivisuus; Kohdataan rehellisesti oma negatiivisuus ja miten se vaikuttaa minuun? Mitä on totuudellinen realistinen totuus, laskeudutaan alas pilvilinnoista ja illuusion harhasta ja luodaan mahdollisuuksien polku maanpinnalle.

3 vk. Perimä ja jatkumo, transformaatio; Miksi olen valinnut juuri tämän suvun, mitä hyvää kannan soluissani ja miten ottaa ne voimavaraksi. Mitä olen tullut tekemään toisin kuin perimäni, miten transformoin muutoksen? Miten valintani vaikuttavat jälkikasvulle, miten energiani vaikuttaa jälkikasvulle?

4 vk. Kuka olen; Ensimmäisten viikkojen jälkeen on täydellinen hetki tarkastaa kuka olen. Puretaan niitä uskomuksia ja lopetetaan roolien näytteleminen, mitä olen elänyt, kun joku on niin toistellut. Tulen ulos rooleista ja avaudun sydämen vietille. Rohkaistun tunnustamaan todellisen olemukseni ja vahvistun siinä jokaisella askeleella.

5 vk. Seksuaalienergia; On enemmän kuin seksi ja sen luomat himot ja lukot. Seksuaalienergia on jokaisen persoonaa, luovuutta, intohimoa, paloa, suojaa ja halua elämään. Hukattuna energia vie harhapoluille, oikein ohjattuna vuorenhuipulle. Puhutaan häpeästä, syyllisyydestä ja puhutaan rehellisesti. Ohjataan energia nousemaan sinun soluihin ja sydämeen. Nostetaan energia kasvamaan ylöspäin. Elämästä nauttiminen nousee merkitykselliseksi.

6 vk. Traumat, kivut ja pelot; Miten vastaanottaa ymmärtävästi sisäisiä kipuja ja mitä trauma on minulle kertomassa? Miksi jokaisella on pelot ja miten uskallan kohdata ne? Keskitytään siihen, että miten reagoin ja mitä voin kyseisissä tunnetiloissa työskellä energeettisesti ja ajattelun voimalla. Mistä saan tuen, kun koen yksin kyseistä tilaa? Huom: tämä ei ole terapiaryhmä, tai traumanpurkuun koulutettujen ammattilaisten työryhmä. Jos olet juuri auennut traumallesi niin tämä ryhmä ei ole sinua varten, mutta jos olet jo edennyt traumatyöskentelyssä, niin tämä tuo vaihtoehtoista työskentelytavan purkaa traumasta nousevaa reagointia.

7 vk. Ajatuksen voima; Nyt puhutaan TODELLISESTA VOIMASTA. Tulet linjautumaan ajatuksissa ja sanoissa. Reagoit nopeasti mitä teet ja miksi valitset mitäkin.

8 vk. Rakkaus ja raha- runsaus; Mitä on manifestointi ja mitä on runsaus. Mitä on rahan ja materiaali, mitä on energiavaihtokauppa, virtaus. Mitä on antaa ja vastaanottaa. Kun elää rakkaudesta niin mitä silloin tapahtuu?

9 vk. Minä; Kurssi ei suinkaan pääty vaan sinun matka jatkuu. Sinä kerrot minulle kuka ”MINÄ”- sinussa on <3

Koko yhdeksän viikon ajan minä olen sinun mukana. Luon tilan ja tuen itsesi kohtaamisessa. Viikottain tulee kirjoitustehtäviä, joita jotkut rakasvat kirjoittaa vaikka sivutolkulla mutta myös lyhyetkin kirjoitukset riittää. Tai voi olla, ettet kirjoita mutta istut kynttilän, takan tai meren äärellä ja teet ajattelutyön tehtävän tiimoilta. Sinä valitset tehdä kuin sinulle parhaiten se sopii.

Kurssi on ensisijaisesti Näkijän Oppikoulu osa 1 kävijöille mutta tiedän, että on ihmisiä, jotka ovat jo sisäistäneet ne asiat ja tämä kutsuu vahvasti, niin ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuudesta osallistua tälle syventävälle kurssille. Jos sinulla on diagnosoitu vakavia mielenterveydellisiä sairauksia ja olet juuri niiden kanssa terapeuttisessa hoidossa niin tämä ryhmä ei ole sinulle. Tämä vaatii kykyä jo itse käsitellä traumoja ja tunnetiloja. Tämä ei ole henkilöille, joilla on harhoja tai olet JUURI KOKENUT jotain traumaattista. Tämä on henkilöille, jotka ovat työskennelleet jo omien tunteiden kanssa, henkilöille jotka ovat jo edenneet omassa traumatyöskentelyssä. Tämä on vaihtoehtoinen hoito/kurssimuoto, joka avaa erilaisia tapoja katsoa tilanteita ja tunteita. Tiedustele minun kanssa lisää. Tällä kurssilla kohdataan triggereitä itsessä ja otetaan ne ymmärryksellä vastaan.

Tästä linkistä katsomaan video youtube-kanavalle. Videolla avaan kurssin sisältöä sanoin. Mainitsen myös Näkijän oppikoulu osa 1:sen merkityksestä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla haltijansydamella@outlook.com tai täältä OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT VAHVISTUMAAN POLULLASI

Zoom – koulutus

 • Koulutus videoidaan ja julkaistaan yksityisessä facebook-ryhmässä. Videot säilytetään 6kk ja sen jälkeen poistetaan ja ryhmä arkistoidaan. Materiaalinen jakaminen tai esittäminen kolmansille osapuolille on kielletty.
 • Luottamus on tärkeää. Kurssilla saa jakaa omia asioita mutta arkaluontoisten asioiden jakaminen ei sovi kurssille. TÄMÄ EI OLE TERAPIARYHMÄ.
 • Lupa- asioilla on merkitys. Kysyn sinulta luvan kuvan ja äänen julkaisuun videolla. Jos et halua näkyä videolla, saat osallistua ilman kuvaa ja ääntä.

AIKATAULU vk 8-16

 • Tiistaisin klo 18:00-20:00
 • Huom: varaudu, että joskus tunti venyy hiukan yli.
 • Jos estyt osallistumasto joinakin kertoina, videot on katsottavissa myöhemmin facebook-ryhmässä.

HINTA

 • MAAGINEN 444€ TARJOUS 31.1.2022 asti
 • Kurssin normaali hinta on 499€
 • hinta sisältää ALV:n 24%
 • pyydä osamaksua tai maksa kerralla

YTIMEKKÄÄSTI

 • Tiistaisin klo 18:00-20:00
 • 9 viikkoa
 • 2h viikossa Zoom koulutusta
 • Tehtäviä ja tähän suosittelen ostamaan oman erityisen vihkon ja kynän
 • TUKI minulta sähköpostitse ja puhelimessa sekä ryhmän tuki facebook-ryhmässä
 • Diplomi