Suosittu ONLINE-kurssi on kuudennen kerran marraskuun alusta iltakurssina.

Tiistaisin vk 44-49 / klo 18:00-20:30

Kurssi sisältää BONUSLAHJAN 

Näkijän oppikoulu on nyt 6 viikkoa kestävä matka itseen, omiin kykyihin ja universaaliin kieleen. Kurssi sisältää online tapaamiset, materiaalit ja tehtäviä, jotka ovat mielenkiintoisia, mieleenpainuvia sekä helppoja toteuttaa. 
Tapaamme yhteisesti 5 kertaa koulutuksessa Zoom- livessä samana tiettynä päivä samaan kellon aikaan. Joka viikko on oma aihepiiri ja sen mukana ohjeet tehtäviin. Tehtäviä saa tehdä syventävästi viikon ajan, ne tulevat muokkaamaan pikku hiljaa ja hellästi todellisuutta todellisemmaksi. Tulet aistimaan ympäristöä uudella taajuudella, näkemään itsesi sisälle ja peilamaan asiat varmemmin. Ajatuksen voimasta tulee tärkeä työkalu ja avain moniin lukkoihin. Ennenkaikkea tulet hämmästymään päivittäin.
Tehtävät sisältävät myös aistien kirkastamista ja fyysisen kehon puhdistamista. Matka tulee samaan aikaan olemaan maadoittava, hauska ja jännittävä. Pieni taika saattaa olla suuri oivallus omalla polulla. Osallistuminen ei vaadi mitään tasoa mihinkään. Riittää, että Näkijän Oppikoulun online kurssi KUTSUU tai RESONOI SINUUN. Olen koonnut kurssin niin, että se on monipuolinen, joten osa asioista on varmasti jo joillekin täysin tuttuja, mutta silti siellä saattaa olla juuri se pieni oivallus mikä on vielä puuttunut. 
Koko tämän yhteisen matkan olen läsnä ja perustan facebookiin oman yksityisen ryhmän, jossa voi jakaa ajatuksiaan ja kokemuksia. Kaikki täällä tulee olemaan luottamuksellista. 

Jotta tämä on enemmän Sinulle – kohtaan Sinut myös henkilökohtaisesti kahden kesken kurssin alussa zoomissa, ennen yhteistä tapaamista kaikkien kurssilaisten kanssa. Tutustutaan ja keskustellaan Sinun ajatuksista tulevasta. Kurssi myös loppuu henkilökohtaiseen zoom tapaamiseen kuudennella viikolla, jossa puramme viimeiset tehtävät ja vedämme yhteen kokemuksen ja saat diplomin muistoksi kurssista. 

HUOM: Sinun ei tarvitse osallistua kaikki zoom-liveisiin, sen takia on ryhmä ja saat katsoa tallenteen, kun sinulle sopii. JA JOS HALUAT MUKAAN VAIKKA ET PÄÄSISI OSALLITUMAAN YHTEENKÄÄN LIVEEN, niin olet silti osa ryhmää ja saat katsoa tallenteet omaaan tahtiin. <3 Joten tervetuloa mukaan!!

Näkijän oppikoulun Online kurssi osa 1 
1. vk – Syvähengitys ja keho – Kaikki on energiaa
2. vk – Aistien kirkastaminen – Selväaistit 
3. vk – Suojautuminen – Puhdistuminen/puhdistaminen
4. vk – Ajatuksen voima – Manipulointi, ennustaminen
5. vk – Kanavointi – Visualisointi (manifestointi)
6. vk Tunnin mittainen koko ryhmän tapaaminen (valinnainen, riippuu ryhmän toiveesta)

Online kurssi sisältää 
– 2 henkilökohtaista tapaamista zoomissa, ennen ensimmäistä tapaamista ja viimeisen jälkeen. Olen myös yhteydessä teihin kurssin aikana joko sähköpostilla tai puhelimitse. Tulen olemaan koko kurssin ajan tukemassa.
5 yhteistä 2,5h koulutusta zoomissa + yksi yhteinen tapaaminen viimeisellä viikolla (valinnainen)
– Materiaalit sähköpostiin viikottain uuden asian äärelle
– Yksityinen kannustava ja taianomainen facebook-ryhmä, johon muilla ei ole pääsyä ja kaikki sisältö on luottamuksellista
– Diplomi 

Näkijän oppikoulu – ONLINE kurssina toteuttava koulutus ja siksi se tavoittaa SINUT myös sieltä kauempaa! Ensimmäisellä kurssilla on mukana jopa Australiasta ja Kanadasta asti. Kaikille aiemmille kursseille on osallistuttu ympäri Suomen. Live- tapaamiset nauhoitetaan, joten voit myös katsoa ne haluamaasi aikaan. Videot on katsottavissa mainitsemassani yksityisessä ryhmässä puolen vuoden ajan, jonka jälkeen poistan videomateriaalin ja arkistoin ryhmän.
Minulta on kysytty, niin kyllä; Mukaan voi osallistua myös ilman kuvaa ja ääntä, jos se sinulle sopii paremmin. Tulen kysymään luvan erikseen kuvan ja äänen julkaisuus videolla. Videot ja materiaalit ovat ainoastaan osallistujille, niiden jakaminen tai näyttäminen kolmansille osapuolille on LUVATONTA. Kaikki kurssilla olevat asiat ovat luottamuksellisia.

Kykyjä voi oppia kirjoista mutta ne oppii ja sisäistää paremmin, kun kokenut ihminen niitä opettaa. Silloin voit peilata itseesi kokoajan kuulemaasi ja tuntemaasi. Samaan aikaan energiat resonoi toisiin ja oppiminen sisäistyy tietoiseen ja tiedostamaan mieleen ja kehoon. Oppiminen tapahtuu monella taajuudella. Kaikki tieto ei ole luettavissa tai sanoissa, se on energiassa. Sielusi on myös avaamaassa portteja sinun sisäiseen viisauteesi. Sinulla on jo vietti ja tieto, ja tämän kurssin aikana tulet vahvistumaan niissä pikkuhiljaa ja turvallisesti. Tulet luottamaan omiin ajatuksiin ja tuntemuksiin. 

Tästä linkistä youtube -videoon, jossa avaan kesäisen kurssin ydintä. Herkkyys nousee teemana <3 (tulossa uusi video)

Seuraava kurssi alkaa syksyn tunnelmallisessa energiassa vk 44

Syyskurssilaisena SAAT BONUSLAHJAN – Kaukohoito, sinulle sinusta itsestä.

Ilmoittaudu mukaan NYT sähköpostilla haltijansydamella@outlook.com

NYT NOPEAN ILMOITTAUTUJAN ETU 333€ (maksu 1, 2 tai 3 erässä) Voimassa 10.10.2021 asti!

Kurssin hinta lokakuun 11. pv. alkaen on 399€

  • Kurssin voi maksaa osissa
    • 2 x 166,5€ (199,5€)
    • 3 x 111€ (133€)
    • 4 x 83,25€ (99,75€)
  • Ensimmäinen erä maksetaan ennen kurssin alkua.
  • Hinta sisältää ALV:n 24%