Yleinen

Miten ajattomuus ilmenee?

Aika ja ajattomuus, kummatkin ovat suhteellisia käsityksiä.
Aika on kellon lyömä ja päivämäärä. Ajattomuus  on tila, flow, hetki. Aika ja ajattomuus ovat symbioosissa, ne tarvitsevat toisiaan.

Olen pohtinut ajattomuutta, koska työskentelen paljon energiaa kanavoiden. Koen tämän mielenkiintoisena. Työskentelen luoden ideoita ja visioita, toteutan asioita, olen flowssa, olen tiloissa,  olen ajattomuudessa, kaikki ympärilläni katoaa. On vain asia.  Hoitaessani ihmisiä, kuljen ajattomuuden siivin menneisyydessä ja tulevaisuudessa.  Näen ja tunnen asioita menneiden elämien takaa tai viitteitä tulevaisuuden tapahtumista.
Palaan takaisin aikaan, hengitän ja kohta jo riennänkin sovittuihin tapaamisiin ja lasten harrastuksiin.

Syntyessämme fyysisesti tähän elämään, synnymme tähän hetkeen. Meidät kirjataan kirjoihin päivämäärällä ja kellon ajalla, tarkalleen. Sitä sanotaan ajaksi. Syntymähetken planeetat ja tähdet ovat aina oikeassa kulmassa, joilla on suuri merkitys elämänpolulla, elämäntehtävällä. Syntyessään, jokainen tuo mukanaan sielun tehtävän, jolloin energian muistoissa on aiemmin kokemia asioita menneistä elämistä.   Synnymme tarkoituksella  ns. sielunsopimuksella valituille vanhemmille, jolloin saamme myös solutason muistoja suvun perimästä. Syntymähetkestä alkaen alamme keräämään tämän elämän kokemuksia ja uskomuksia ajassa ja ajattomuudessa. Reagoimme alati ympärillämme tapahtuviin energia värähtelyihin, ja reagointi tapahtuu aina tässä hetkessä, olemme tunteessa ja tunne on aina todellinen tässä hetkessä. Aika ei ole sidoksissa tähän hetkeen, aika ei määritä tätä hetkeä, koen että tämä hetki on ajaton. Aika sitoo, sopii, mahdollistaa yhteiskunnan ilmestymään fyysisesti ajassa (halusin käyttää sanaa ilmestyä, koska silloinhan me tupsahdetaan paikalle, kun kello lyö oikean ajan).

Mitä ajattelen, siinä olen.
Kaikki jo eletty on nyt tässä hetkessä, aina. Mitä ajattelemme menneestä, minkälaisia tunteita meillä on omasta eletystä elämästämme. Kaikki nämä reagoinnit ja tunne kuohahdukset tapahtuvat aina tässä hetkessä, jopa ne jotka tulevat menneistä elämistä tai suvunperimästä. Käymme ajattomasti paikassa ja tilanteessa, joka loi mahdollisen reaktion, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen, kävimme siellä paikassa tai tilanteessa, joko tietoisesti tai tiedostamatta.

Kun sulkee silmänsä voi ”matkustaa” tietoisesti ajattomasti menneessä, ”matkustaa” mielikuvilla siirtymättä mihinkään fyysisesti, silloin kaikki tapahtuu tässä hetkessä. Mennyt on tässä, aina, ilman että sitä on sidottu aikaan,  vaikka siellä menneessä on paljon kellon aikoja ja päivämääriä. Pystymme silti ”matkustamaan” eli palamaan ajattomasti tapahtumiin ja paikkoihin, tämä palaaminen tarkoittaa, että herätimme ja palautimme tietoiseen mieleen muiston, joka on kokoajan mukana.  Kun minulle tapahtuu jotakin nyt, kehoni ja mieleni hakee peilausta aiemmin kokemastani. Se tunne on mahdollista neutralisoida, jos se tuntuu pahalta. Siksi onkin hyvä pohtia, miksi tällainen reagointi ja minkälaisen tunnereaktion haluamme menneisyydestä?

Tulevaisuus, jota ei ole vielä fyysisesti koettu on myös läsnä tässä hetkessä.
​Jokainen valinta mikä tehdään, vaikuttaa tulevaisuuteen, monien sukupolvien ajan.  Jokainen muutos prosessi eli menneisyydessä tapahtuneen hyväksyminen ja anteeksi antaminen muuttaa tulevaisuuden karmaa, kohtaloa. Tulevaisuuden voi muuttaa tässä hetkessä, vain tässä hetkessä, koska huominen on jo tulevaa. Tarvitaan ajatus- ja toiminnanmuutosenergia, jotta mielekkäämpi ja toivottu tulevaisuus toteutuu. Jokainen voimavara ON aina läsnä, ne tarvitsevat vain tietoisen aktivoinnin. Pelko sitoo aikaan, pelko sitoo energiaa ja muutosprosessia.
Kysy tässä hetkessä mikä pelko estää toimimasta nyt tai toivotussa tulevassa, miksi pelko pitää kiinni vanhasta uskomuksesta.   Unelman toteutuminen tai tavoitteen saavuttaminen on asetettu tulevaisuuteen, sidottu aikaan. Niiden ”saavuttaminen” tapahtuu visualisoiden ne tarkoiksi ja tuntien ne omassa kehossa ja mielessä todellisiksi, eli kokemalla solutasolla tässä hetkessä unelman tai tavoitteen. Silmät kiinni ja mielikuvituksen siiville.
​Onko se tulevaisuuden vetämistä tähän hetkeen vai onko sittenkin tulevaisuuden kokemista tässä hetkessä. Tulevaisuus on nyt. Valitse tarkoin mitä olet nyt, mitä haluat olla tulevassa, mitä haluat olla nyt.

Kaikki mitä olen, on nyt tässä. Kaikki mitä olet, on nyt tässä. Tässä on mennyt ja tuleva, tässä hetkessä. Ajattomuus on energiaa, joka aktivoi tähän tilanteeseen sopivan osan, tunteen, tavan toimia ja ajatella. Sitä on ajattomuus ilman aikaa, ilman kellon lyömää tai päivämäärää. Millaisen tulevan minä haluan? Millaisen tulevan sinä haluat? Pysähdy ajattomuuteen ja hengitä. Ajattomuudessa on vapaus valita. Tunteelle löytyy aina syy, aktivoimiskoodi, anna tunteen olla ja anna sen kertoa.  Vapaudu siihen, että jokainen tunne, asia, tilanne kestää vain hetken, tulee uusi hetki. Vapaudu ajan kiireestä ja paineesta, poistu ajan kontrolloimisesta ja astu askel taakse tähän hetkeen ja ota vastaan elämän lahjat ja opit.

​Elämä on sinun ja minun puolella ja valitsemme itse miten elämme sen tässä hetkessä.

”Aina on aikaa ajattomuudelle.” – Anna-Mari Nuorala

Kuva Anniina Keiskander

Saatat myös pitää...