Tervetuloa Menneiden Elämien tarinaan, Sinun tarinaasi.

Toteutetaan tämäkin uudistetulla tavalla ja KOHDATAAN ZOOM- palvelun kautta livenä ja yhtäaikaa. Tuokio tulee olemaan näinkin yhtä lämminhenkinen sukellus mielikuvamaailmaan, jossa avautuu uusia ulottuvuuksia ja oivalluksia Sinulle itsellesi. Tulet kokemaan toimintasi tai näkemään ihmissuhteita uudessa valossa. Sinulle selkiytyy useita asioita Sielusi sopukoista, edellisistä elämistä mutta myös tästä elämästä mitä Sinulle on tapahtunut matkallasi tähän hetkeen. 
Sinä voit nähdä Menneitä Elämiä fyysisillä silmillä ja ne ovat yhtä todellisia myös silmät suljettuna. 


Tuokiossa:
– keskustellaan Sielun valinnoista
– keskustellaan Menneiden Elämien vaikutuksesta tässä hetkessä, tässä elämäntilanteessa
– miksi ja mitä vedämme puoleemme – vetovoimanlaki
– keskustellaan miten vaikean tilanteen voi käsitellä turvallisesti ja mitä ne isot oppiläksyt ovat tulleet opettamaan
– keskustellaan paikoista, taloista, maista, että miksi jossain on hyvä olla ja miksi toisissa vastoin ahdistaa
– opastan myös miten arjessa voit löytää vastauksia Menneistä Elämistä ja sivuutamme myös kuinka selväaistit kertovat asian ilmentyessä
Lopussa: 
– ohjaan syvärentoutuksen ja mielikuvamatkan. 

”Jo eletty elämä on koettu, se on opettanut meille kaiken tarpeellisen. Käyttäkäämme näitä viisauksia, kun astumme uuteen. Elämä on meidän puolella, riippuu meistä miten asennoinnumme itseemme ja ympäristöön.”

Kesto 3,5h

Hinta 55€ 

– Maksu suoritetaan tilille ennen tapahtumaa. Saat tilitiedot paluu viestillä, kun ilmoittaudu sähköpostilla. Kun maksu näkyy tilillä tai kuitista kopio viestillä, niin saa osallistumis linkin zoomiin.
-> Ilmoittaudu tänne haltijansydamella@outlook.com


Sinulla ei tarvitse olla kokemusta aiemmin, riittää, että 
KUULET KUTSUN ja jokin tässä tapahtumassa vetää sinua puoleensa. Tärkeä huomio on, että kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, eikä niitä saa jakaa kuin luvalla eteenpäin. 
Tapahtumassa ei tarvitse jakaa omaa elämäntilannetta lainkaan.

Huomioi kuitenkin, että jaat vain sellaista tietoa, joka ei ole arkaluontoista. Vastuu on osallistujalla itsellään. Kunnioitetaan tällä kaikkia mukana olijoita <3 Tämä ei ole siis terapiaryhmä, vaan tietoisuuden laajentamista. Keskitytään vastaanottamaan ymmärrystä miten Menneet elämät vaikuttaa itseensä. Saat olla täysin omassa itsessä ja nähdä ja tuntea itsessä miten asiat vaikuttaa ja liikuttaa Sinussa.

Tapahtumaa ei tallenneta! Mukana saat olla kuvalla tai ilman, sinun valinta.


Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan ♥ Seuraava tuokio TULOSSA MAALISKUUN 3 pv. Klo 17-20.30

Tavataan Zoomissa! Jos olet ensikertalainen zoomin käytössä, kerro siitä minulle niin opastan sinua ottamaan ohjelman haltuun, se on onneksi helppoa!