Kuutar kuva - valokuvaus Mia Johansson
Kaukohoidot

MAALISKUU

Uusi Luku

Aurinko nousee aina vaan aikaisemmin ja laskee päivä päivältä myöhempää ja se tarkoittaa valon määrän lisääntymistä. Aurinko näyttää sen mikä on tullut näkyväksi mutta myös houkuttelee esiin sen mikä on ihan kohta valmis kukkimaan ja loistamaan. Siemenet eli ajatukset ovat valmiita toteutumaan. Nyt puhun sinunkin uudistuneesta olemuksesta. Luonnon sykliä eläessä syksyllä vetäydymme itseemme ja talven ajan prosessoimme itseä ja omaa elämää, vastaako se enää sitä miksi olen syntynyt. Luonto uudistuu joka vuosi, niin myös me ihmiset. Opimme jatkuvasti jokapäiväisessä elämässä, opimme kohtaamisista, ihmissuhteista lyhyistä tai pitkistä. Opimme asioista, joista olemme kiinnostuneet ja asioista, joista emme ole kiinnostuneet.

Kuu peilaa meidän alitajuntaa, sisäisiä voimavaroja, pelkoja, tukoksia, toiveita. Kuu on se, joka kertoo mitä olemme nyt valmiita tuomaan pikkuhiljaa tietoisuuteen eli auringon valoon. Sitä ennen meillä on hetki aikaa käsitellä niitä asioita sisällämme, ennen kuin olemme valmiit säteilemään niitä yhdessä auringon säteiden kanssa.

Ensin tapahtuu sisäinen muutos ja sen jälkeen kaikki heijastuu ulkomaailmaan ja näin oma maailma, fyysinen minä ja ympäristö muuttuu. ”Se mitä olen sisältä, olen myös ulkopuolelta”.

Nyt kysyn, oletko tyytyväinen tilaasi? Muistatko olla kiitollinen kaikesta siitä missä olet saavuttanut? Juuri siitä, mitä olet jo pari vuotta sitten, jopa viime kesänä toivonu, jopa ennen vuoden vaihdetta. Nyt se nimittäin tulee näkyväksi, paljastuu muillekkin. Toimit ja reagoit jo täysin eri tavalla kuin silloin, oletko huomannut eron? No entäpä tämä, olet muuttunut jo paljon, muuttunut siksi kuka oikeasti olet, pois muiden vaikutuksen alaisuudesta mutta löytänytkin itsesi tilanteesta, missä et voi jatkaa elämääsi tällä tavalla ja nyt et saa itseäsi liikkeelle. Jokin niin suuri pitää paikallaan, vaikka tiedät, että se on vain pienesti kiinni… joillakin se on verho, joillakin se on lanka, joillakin se on… Se on päästettävissä irti ja siihen tarvitaan erityistä voimaa, jota jokaiselta löytyy. Arvaatko mikä se on?

Uusi Luku alkaa. Tottakai uusi luku alkaa jokaisen oman syklin ja elämäntilanteen muutosten mukana ja nyt erityisesti keskitytään oikeasti uusiin lukuihin. Mikä voisi olla nyt tämän tulevan luvun nimi? Keskity siihen mitä tunnet, elätkö sen mukaan, puuttuuko jotain, onko jotain liikaa, onko jokin mahdotonta, vaikka onkin mahdollista?

Osa uusista luvuista on parisuhteen muutos. Joko jo kuluneesta suhteesta vapautuminen ja astuminen omaan elämään, eheytymistä omaan voimaan, itsenäiseen toimintaa, rajojen löytäminen ja omien toiveidein toteutumista. Suhde voi päättyä joko omasta sisäisestä tunteesta, tai kumppani päättää suhteen omien tunteiden pohjalta. Tai uusi alkava parisuhde, joka tuo uuden ulottuvuuden peilaamisessa. Rakkauskupla, joka säteilee kaikille osa-alueille elämässä. Uusi suhde, joka vahvistaa minuutta. Mutta tuo omia pelkoja jälleen pintaan…

Osa uusista luvuista on uuden työpaikan merkitys. On aika astua eteenpäin paikasta, joka ei tue kasvua ja kehitystä. Paikka, jossa määrätään itsen puolesta tai kohdataan jatkuvaa kiusaamista. Uusi työ tai uuden työn kaltainen, opiskelu, itsen kehittäminen.

Uusi luku voi olla elämänarvojen uusiutuminen, on kuullut omansisäisen äänen niin vahvana, ettei pysty antaa muiden vaikuttaa mitä on. Onko tulossa muutto uuteen?

Uudella tavalla olla ja elää on todellakin suuri merkitys sinulle, koska vanha on oravanpyörä, noidankehä, risukko, loputon suo, jos et itse tee siihen päätöstä ja valitse toisin. ENSIN valinta lähtee sisältä, sinun sydämestä käsin. Maailmankaikkeus on sinun tukena loppuun ja ohjaa sinulle oikeat puitteet tukemaan muutosta.

Tuen tarve on merkittävässä osassa muutosten sillalla. Ilman tukea ei välttämättä ole edes siltaa. On osattava myös pyytää tukea ja apua. Sitä varten on jokaisella ihmiselle jokin oma vahvuus millä voi tukea muita ja myös jokaisella ihmisellä on asioita, joihin on pyydettävä tukea.

UUSI LUKU! Uskalla astua sillalle, sinulla on jo palo sisälläsi ja se viettii sinua sillan yli! Selkeämän huomisen kaukohoidossa tai Kosketuksen voima – fyysisen kehonhoidossa puretaan niitä uskouksia ja pelkoja, jotka vetää sinua takaisin vanhaan , ne uskomukset puretaan niin, että saat niistä ymmärrystä toimintaasi, vapautdut karmasta tai suvun rasitteesta, taakasta tai itsesi pienentämisestä. Nyt tuli tarve sanoa, että nyt tulta kehiin, vettä virtaavaa ja juurevuutta!!

Selkeämmän huomisen kaukohoito 57-75€

– Valitset itse maksettavan summan ja se maksetaan tilille ennen hoito. – Varaa aikasi 0451162202 tai haltijansydamella@outlook.com tai täältä – Kesto n. 1h sis. puhelun, hoidon aikana saat rentoutua kotona tai ulkona samoillen. Suosin, että saat hoidon ajaksi oman ajan ja rauha. Samassa tilassa saa olla henkilöitä, se ei häiritse energialuentaa.

Anna uuden luvun aueta ja anna sille otsikko!

Sydämellä Anna-Mari

Saatat myös pitää...