Varaa aika

Selkeämmän huomisen kaukohoito

Selkeämmän huomisen kaukohoidossa kanavoin energiakenttää ja saan vastauksia värähtelystä ja taajuuksista. Tutkin fyysisen- ja energiakehon virtauksia ja poistan mahdollisia tukoksia sekä nostan molempien värähtelyä kevyemmäksi. Keskityn erityisesti tunnelukkojen vaikutuksiin ja niiden toiminta- ja reagointitapojen transformoimiseen. Hoito vapauttaa elämänenergiaa virtaamaan tähän hetkeen ja tulevaan. Olo harmonisoituu ja hetki selkeytyy. Hengittäminen on helpompaa, kun taakka vähenee. Osa taakasta on hyvin raskasta henkistä rasitetta ympäristöstä tai oman salaisuuden varjelemisesta. Hoito avaa myös vastauksia tilanteeseen, joka on mennyt solmuun tai tilanteeseen, jossa on vaikea valita suuntaa. Sumu hälvenee ja aurinko alkaa sarastamaan, omaan voimaan palautuminen ja elämänilo alkaa pirskahtelemaan. Hoidon vaikutus on tässä hetkessä. Kaikki mitä oivalletaan ja eheytetään nyt, niin luo paremman tulevan. kaikki muutoksen energiat ovat läsnä tässä hetkessä, ei huomenna tai sitten joskus, muutos on nyt. Miten sinä voit nyt?

Ennen hoitoa pyydän kirjoittamaan tai kertomaan mitä on mielenpäällä tai sydämellä, kanavoin ne mukaan hoitoon. Hoidon kesto on n. tunti, jonka aikana saat rentoutua sisällä tai liikkua luonnossa. Tämä aika on sinulle. Hoidon voi ajoittaa myös yöhoidoksi. Tämä tunne nousee, joko minulla tai sinulla ja silloin sen kuuluu tapahtua niin. Hoidon jälkeen puhutaan puhelimessa, joka sisältyy hintaan.

Hinta 65-80€

Lasten tai nuorten kaukohoito

Lapsen tai nuoren hoito toteutuu vanhemman tai huoltajan pyynnöstä. Hoidossa keksitytään tunnelukkojen tai pelkojen käsittelyyn. Moni kysyy, että saako sisarusten välistä riitelyä pois, niin haluan kertoa, että se kuuluu asiaan, koska jokainen yksilö kehittyy siinä tilanteessa. Yksilö kertoo omista rajoista ja omasta identiteetistä, persoonasta. Monesti riitely jopa vahvistaa heidän suhdettaan. Mutta tottakai, jos siellä on jokin tietty ainainen konflikti, niin sitä tilannetta voi katsoa isommassa kuvassa ja transformoida suotuisammaksi. Monesti tässä kohden on kyse, joko itsetunto-ongelmasta tai karmallinen tilanne. Hoidolla vahvistetaan lapsen tai nuoren itsetuntoa ja poistetaan muiden ihmisten vaikutteita. Laspen tai nuoren uniongelmat eivät aina ole huonosta, koska herkät lapset käsittelevät öisin arkipäivän tilanteita ja pelkoja. Herkät lapset aistivat jatkuvat ympäristöä ja osa niistä jää heihin kiinni, ja he saattavat jopa luulla sitä omaksi. Lapsi tai nuori kantaa mukanaan myös riippuvuuksia, manipuloivia toimintatapoja, niiden koodien purkaminen on mahdollista, joskus näihin tarvitaan sarjahoito. Osa näistä on vanhempien energian vaikutuksesta siirtynyt ja osa lapsen polulleen kuuluvaa. Täytyy ymmärtää myös, että yhtälailla lapsi käy henkistä prosessiaan läpi niinkuin aikuinen. Osa tunnelukoista ja traumoista vaatii myös elämän kohtaamista uudelleen, jotta vihdoin vapautuu reagoimisesta. Niinkuin aikuinen. Heti helpotusta lapselle tuo, kun hänet palautetaan omaan tilaan ja energiaan. Lapsikin kantaa toisen ihmisen energioita itsessään. Ja tähän haluan myös mainita, että jos huomaat, että sinulla ja lapsella on sama tunnelukko tai tunnelukkojen vastakappaleet, niin teidät molemmat on hyvä hoitaa yhtäaikaa, koska jos toisen jättää hoitamatta, niin tunnelukko laukeaa takaisin toimivaksi.

Lapsen tai nuoren ei tarvitse rauhoittua hoidon ajaksi.Hänelle saa kertoa hoidosta tai olla kertomatta, toimin aina niin, että kun kanavoin lapsen tai nuoren energiaa, kysyn siinä energeettisesti luvan. Puhelun puhun hoitoa pyytävän aikuisen kanssa. Lapsi tai nuori voi olla hoidossa tai koulussa, mutta tietysti suosin, että olisi kotona. Hoitoa voi pyytää myös yöhoitona, joka aktivoituu, kun lapsi tai nuori asettuu nukkumaan.

Paikan ja tilan puhdistus​

Koetko, että kotonasi on raskasta olla? Tunnetko, että joku ylimääräinen energia kolistelee tai häiritsee? 

Paikan ja tilan puhdistuksessa kanavoin paikan energiaa ja vapautan energioita virtaamaan. Poistan entisten asukkaiden jäänteitä ja mahdollisia talon henkiä, jos siihen on tarve ja jos siihen annetaan lupa. Poistan myös mahdollisia vierailijoita. Puhdistan maa-aineksen energiaa talon alla ja ympärillä. Huomaan mahdollisia maasäteilylinjoja ja vesisuonia, jolloin nostan maa-aineksen energiavärähtelyä, joka suojaa haitalliselta säteilyltä.   Hoidossa ilmenee, jos talossa tai paikassa täytyy puhdistaa esim viemäreitä tai ilmanvaihtokanavia, tai jotain muuta joka vaikuttaa virtauksiin.

Hinta 65€