Kaukohoidot

Selkeämmän Huomisen Tammikuun Kaukohoito

Tammikuu 👑


Olipa kerran elämä ja niin edelleen…


Näin alkaa moni tarina, tosi taikka satu, muisto ja jopa opetusvideo ihmiskehosta. ”Olipa kerran elämä..” hmm kyllä tämä elämä vaan jatkuu tässä kehossa niin pitkään kuin maanpäällinen taival meillä täällä on kuljettavana ja elettävänä, jopa sen jälkeen jälkikasvussa.


Elämänvoima kehossa voi heikentyä, vaikka sen kuuluisi vahvistua ja uusiutua elämän edetessä. Elämänvoiman kuuluu muuttaa muotoaan, kun lapsesta kasvamme aikuiseksi ja siitä kypsymme viisauteen. Jokaisessa vaiheessa tarvitsemme elämäntilanteeseen sopivaa elinvoimaa, eliksiiriä, intohimoa, viettiä, keveyttä, hehkua, vakautta, rentoutta, kehonhallintaa, hermostollisen järjestelmän rauhaan asettamista, solujen uusiutumista ja voimaa, niin fyysistä kuin psyykkistä. Nämä asiat eivät pysy, jos me unohdamme itsemme, tai hukkaamme itsemme tai annamme vastuun toiselle tai ruoskimme itseämme ja kontrolloimme ja stressaamme mistä vaan. Valinnat elämänvoiman parantamiseen ovat jokaisella itsellään käytettävissä.


Nyt on jotenkin erityinen jakso, kun väsymys on ylitsepääsemätöntä useimmilla. Mieli oikkuilee ja on haastavampaa ottaa vastaan omat negatiiviset tunteet sekä pitää omat rajat muihin. Ajallisesti koen, että elämme ns. hajoa ja eheydy- vaihetta ja nämä kulkevat käsikädessä. Uskomusjärjestelämät murtuvat ja omat möröt tulevat kirkkaan näkyviksi. Energiatasot ja varastot ovat alhaalla ja keho oireilee monella eritavalla ja jokaisella juuri itselleen ominaisella. Olisiko niin,että kehosi on palanut loppuun jossain elämänvaiheessa ja paukut on nyt kertakaikkisen loppu. Loppuunpalaminen on yleistä pitkittyneessä stressaavassa elämänvaiheessa. Sellaisessa, jossa manipulointi ja vallankäyttö on läsnä, sellaisessa, jossa on ajanut itsensä yli työnteolla ja arjenpakola, myös erityisen yleistä ihmisillä, jotka kääntävät kaiken niiiiiiiin positiivikseksi, että se kääntyy jo itseä vastaan, syystä että kieltää realistisuuden!!
Faktat tiskiin nyt hyvät ihmiset. Jos sinulla on huono olla, niin silloin on tehtävä muutoksia. Muutokset ovat parhaimpia pienillä askeleilla ja ensimmäinen niistä on myöntäminen!! Mikään ei korvaa sinun terveyttä. Odottamalla et parane, pelastus ei ilmesty yhtäkkiä. Sinä nimittäin olet täysin vastuussa itsestäsi ja omista valinnoista miten kohtelet itseäsi ja kehoasi.

Itsesi kunnioittaminen.

Kukaan muu ei paranna sinua sinun puolesta vaan auttajat auttavat sinua parantamaan itsesi. Keho alkaa välittömästi eheytymään, kun kohdistat huomion siihen, teet töitä sen eteen. Se työ ei ole raskasta vaan palkitsevaa, koska muutokset ovat huomattavissa välittömästi. Keho on varastoinut niiin paljon muistoja ja tunteita ja ne vetävät sinut helposti reagoimalla takaisin muistoihin. Mutta senkin se tekee syystä, koska se muisto on aika oivaltaa itsestä näkyväksi, jotta se tunne ei enää tunnu sinussa pahalta. Näin muuttuu energiakentän vetovoima.


Apua on pyydettävä oikeista lähteistä ja he antavat avaimia miten toimia itsensä parhaaksi. On kyse fyysisen kehon kuntoon laittamisesta ja tunnelukkojen ja traumojen avaamisessa ja eheyttämisessä.

TÄMÄ ELÄMÄ ON NYT JA OLKOON SE SELLAINEN,ETTÄ KEHOSI ELÄMÄNVOIMA VOIMISTUU.

Jos sinusta nyt tuntuu, ettet saa otetta mihinkään niin aloita sinun kehostasi. Hoida, huolla, ruoki, tuota nautintoa ja kunnioita sen kaikkia muotoja ja osia. Sinun planeetta ja temppeli. Kun kehosi solut alkavat paranemaan, sisäelimet ”rullamaan” ja keholliset kivut ja jumitukset hellitämään, niin sinulle avautuu uusia tapoja myös nähdä itsesi ja ulkomaailmasi. Unohda painoihanteet ja se mitä kehossasi arvostelet, nekin ovat tunnelukkoja. Tärkeintä on antaa huomiota, sellaista jossa sinulla tuntuu luontevalta olla sinussa itsessäsi.


”Olipa kerran elämä…” Aivan kuin jokin oli silloin mutta ei olisi enää. Kyllä se kaikki meissä edelleen on, minussa ja sinussa. Ja kyllä kannamme todella kaukasiakin asioita suvun perimänä ja edellisistä elämistä.
Keho ja mieli on yhtä. On aina ollut ja tulee olemaan. Sydän ja Sinä on yhtä, kuuntele tarkasti.Sielu ja ihminen yhdistyy tiedolla, jota opimme alati.
Sinä olet paljon enemmän kuin musta ja valkoinen tai se mitä sinulle on sanottu, että olet, saatikka se mitä kuvittelet olevasi. Kuvitelmatkin ovat riisuttavissa totuuden tieltä jatkuvasti. Illuusiosta realismiin. Kuka olet? Olet syntynyt ilmentämään itseäsi.

Huom!: Et vanhempiasi, sisariasi, sukulaisia, puolisoa, idolia, ystäviä, tuntematonta, riippuvuuksia, kipujasi, pelkojasi.. ne sinä olet tullut kohtamaan ja tunnistamaan oman voimasi heidän edessä.
Minulla tuli tunne, että nyt painotan tässä tammikuun postauksessa, että on tosi kyseessä sinun itsesi kanssa. Jalat maahan ja huomio kehoon ja sinun itseesi. Millaista elämää luot. Moni asia tukee tässä hetkessä keskittymään itseesi. Keskity siis <3 ITSEESI!
Toimitatavat on muunnettavissa. Perimäkoodit on murrettavissa.Ulkomaailma tuo juuri ne oikeat asiat elämääsi, mitä kenellekkin, joihin sinulla on muutoksen mahdollisuus. Ota vapaus itseesi.


Ymmärsitte varmaan pointin.


Kaukohoidolla mie pystyn kanavoimaan syy-seuras- suhteita. Avaamaan sinun apuna tunnelukkoja. Näkemään esteitä ja tilanteita, jotka vievät alaspäin. Pelkoja ja varjoja. Kanavoin sinuun uutta tuulta, poistan rasitteita energiakentästä, jopa fyysisestä kehosta. Saat sitä selkeyttä ja intohimoa elämään. Hoidossa tulee esiin juuri ne asiat, jotka ovat nyt päällimmäisenä ja vaivaa sinua syvästi. Näissä hoidoissa voi tapahtua mitä vaan, mutta vain hyvää sinulle! En katso tulevaa, koska tästä hetkestä tehdään paras mahdollinen.


Nyt haluan myös tässäkin postauksessa mainita fyysisen kehon hoidon toteutumisestä täällä TURUSSA. Tai, minut voi kutsua toiselle paikkakunnalle, kun hoidettavia on useampi. Kysy lisää. Täältä lisää Kosketuksen voima- hoidosta haltijansydamella.fiHoidossa yhdistyy parantavien käsien hieronta ja selväaistiminen, jolla avataan kehoa voimakkaammin.


Selkeämmän huomisen kaukohoito 57-75€

– valitset itse maksettavan summan

– maksetaan tilille ennen hoito

– kesto n. 1h sis. puhelun


Ota yhteyttä viestillä tänne tai numeroon 0451162202
Elämänvoimaisesti Anna-Mari

Saatat myös pitää...