Kansanparantaja

KANSANPARANTAJA

Olen itseoppinut intuitiivinen kansanparantaja.
​Olen toiminut monissa elämissä parantajana, noitana, shamaanina yms.

​Kansanparantajat ovat henkilöitä, joilla on kyky parantaa ihmisessä tai eläimessä olevia kipuja ja sairauksia. Kansanparantajien juuret ovat aina alkuperäiskansoista alkaen, nimitykset vain muuttuvat.
​Kansanparantajaksi synnytään ja tai opitaan. Apuna tällä polulla on halu oppia itsestään sekä kuinka voi auttaa toisia ihmisiä. Kiinnostus kehon toiminnoista ja ajatusmallien muokkaamisesta. Jokaisella parantajalla on aina joku opettaja tai opettajia, joka osaa avata uusia näkökulmia ja tukee prosessissa. Minun tärkein opettajani vahvisti minun henkilökohtaista uskoa itseeni.

​Hoitaessani eli koskettaessa kehoa tunnen herkästi kiputiloja ja energiatukoksia. Käteni kuumenevat, kun lataan bioenergiaa paikkoihin, joissa on vajetta. Kosketuksellani on myös rauhoittava vaikutus.
Hoitaessani kipuja, saan viestejä kivun alkuperästä ja lataan siihen bioenergiaa, että kivulla on mahdollisuus poistua kehosta. Kipu kertoo käynnissä olevasta prosessista, ja jos kipu ei poistu hoidolla, on sillä vielä jotain opetettavaa tai kyseinen tilanne on päällä.

​Parantajana pyydän aina omia oppaita ja voimia avuksi sekä toivon parhaan mahdollisen parantumisen tapahtuvaksi hoidon aikana.
Hoidoissa en luovuta omaa energiaani, vaan toimin välittäjä.​