Hoidot

Hoidot

Etsitkö omaan hyvinvointiisi ja elämän polullesi vastauksia ja eheytymistä, voimaa ja selkeyttä?

Monipuolisen tarjonnan punaisena lankana on ihmisen ydin, minuus. Keskitys ihmisen omiin tarpeisiin sekä terveyden parantamiseen ja ylläpitämiseen.

UUSI HOITOMUOTO

LAHJAKORTIT

KENELLE SINÄ HALUAT ANTAA LAHJAKSI
Puhdasta Valoa, Energisoivaa Elämänvoimaa ja Kuplivaa Elämäniloa ja Ripauksen Taikaa?

Vaihtoehtoja löytyy, ja sillä ei ole väliä onko lahjansaaja lähellä vai kaukana.
Kaukohoito onnistuu vaikka maailman ympäri.
Fyysisen kehon hoidot onnistuvat Turussa tai ajoittain Porvoossa tai Helsingissä sekä Rovaniemen korkeudella joulun aikoihin.

* Lahjakortin ja hoidosta kertovan kirjeen lähetetän saajalle tai maksajalle (sis. postimaksun)

HINNASTO:
  • KAUKOHOITO                                         57-75€
  • NÄKIJÄN TEKIJÄ -kaukohoito       80-100€
  • KOSKETUKSEN VOIMA-HOITO     120€
  • PAIKAN JA TILAN PUHDISTUS      60€
  • KUKOISTAVA MORSIAN-HOITO     100€
  • SYNTYMÄN IHME-HOITO                  80€/h
  • ELÄINKOMMUNIKOINTI                     50€ (Kaukohoito)
*Kysy tarjous sarjahoitoon
*Hinnat sisältävät ALV 24%
Lue hoidoista:

Kaukohoito

Selkeämmän huomisen kaukohoidossa kanavoin energiakenttää ja saan vastauksia värähtelystä ja taajuuksista. Tutkin fyysisen- ja energiakehon virtauksia ja poistan mahdollisia tukoksia ja nostan molempien värähtelyä kevyemmäksi. Hoidon alussa voi esittää muutaman kysymyksen tai mielenpäällä askarruttavan asian. Selkeämän huomisen kaukohoito vapauttaa elämänenergiaa virtaamaan tähän hetkeen ja tulevaan. Olo kevenee ja harmonisoituu. Hengittäminen on helpompaa, kun taakka vähenee, osa taakasta on hyvin raskasta henkistä rasitetta ympäristöstä tai oman salaisuuden varjelemisesta. Hoito avaa myös vastauksia tilanteeseen, joka on mennyt solmuun tai tilanteeseen, jossa on vaikea valita suuntaa. Sumu hälvenee ja aurinko alkaa sarastamaan. Tulevaisuudessa on toivoa!! Näen mahdollisia henkioppaita, voimaeläimiä ja menneestä kumpuavia asioita.

Näkijän Tekijä- kaukohoito

On uusi hoitomuoto ja nimensä mukainen, Sinä valjastut omien kykyjesi kanssa, avaudut omalle ymmärrykselle, sisäiselle tiedolle ja erityisesti vietille. Tulet olemaan enemmän, mutta havahdut rakkaudellisiin rajoihin itsesi suhteen.
Hoito avaa luottamusta kokemaasi, kun koetaan henkimaailmaa, ihmisiä, paikkoja, etiäisiä, menninkäisiä, matalan värähtelyn energioita, korkeampia taajuuksia, itsensä kehittämistä, oivalluksia ja intuitiota.
Olet matkalla oppimassa itsestäsi ja jokainen hoito kerta auttaa sinua avautumaan ja kannustaa sinua tutkimaan itseäsi alati. Laajentuminen sisäisen ymmärryksen kera ON UPEAA.
Yhden lukon avaaminen kannustaa avaamaan lisää lukkoja ja uusia ovia. Kunnes virtaus on luontevaa ja kaikki on mahdollista. Sinulla on siis vietti, joka ohjaa sinua. Olet itsesi paras parantaja ja opettaja. Tämä hoitomuoto luo pohjaa siihen, että olet itsellesi yllämainittua. Rohkeutta, luottamusta ja uskoa.
Pelko estää tuntemasta ja näkemästä sitä mikä on sinulle todellista. Joillekin se ei ole todellista, mutta sinulle se on.
Itsensä vertaaminen muihin luo sinulle harhan ja silloin poikkeat omalta polulta. Se missä olet nyt, olet oikeassa paikassa ja ajassa.
Varaa aika itsellesi ja vastaanota sisäinen tietosi, kykysi ja uusi taajuus, jolla mahdollistat tulevasi suotuisammaksi ja hyväksyt menneesi askel askeleelta.
🔮ON SINUN AIKASI NOUSTA KUIN FEENIKS 🔮
Hoito on hellästi mutta tehokkaasti transformoiva. Mikään ei tapahdu liian nopeasti vaan juuri siinä sykkeessä kuin sinun luonnollinen rytmisi on <3
Suosittelen myös tutustumaan:
NÄKIJÄN OPPIKOULU GOES ONLINE tapahtumaan.

Kosketuksen voima- hoito

Kosketuksen voima-hoito on intuitiivinen hieronta, jossa yhdistyy shiatsua ja akupisteiden painelua, kuumien käsien parantava vaikutus, energiahoito ja kanavointia. Kosketuksen voima-hoito on  kokonaisvaltainen energia- ja fyysisenkehon hoito. Puhdistan kanavoiden energian sekä vapautan kehosta poistaen jumeja ja kipuja, nämä asiat ovat henkisen taakan aiheuttamia tukoksia. Hoidon alussa keskustellaan sinun hoidollisesta tarpeesta ja annetaan sen jälkeen paras mahdollinen parantuminen tapahtua. ​Tämä on loistava hoito mm. stressin purkuun, unenlaadun parantamiseen, pelkojen sekä menneestä kumpuavien henkisten kipu kohtien kohtaamiseen. Omien rajojen vahvistamiseen ja uupumuksesta selviämiseen. Oivallat ja löydät voimavaroja tähän hetkeen ja tulevaan. Vapaudut keveämpään sinuun, maadoitut ja rauhoitut itseesi.​
-> Hoito kestää n. 1,5h ja se tehdään lattiatasossa,
​päällä on mukavat joustavat vaatteet ja sukat jalassa.
​Hoito sopii kaikille. Lapsille hoito on lyhyempi.

Paikan ja tilan puhdistus​

Koetko, että kotonasi on raskasta elää ja olla? Tunnetko, että joku ylimäärinen energia kolistelee tai häiritsee? Paikan ja tilan puhdistuksessa kanavoin paikan energiaa ja vapautan energioita virtaamaan. Poistan entisten asukkaiden jäänteitä ja mahdollisia talon henkiä, jos siihen on tarve ja jos siihen annetaan lupa. Poistan myös mahdollisia vierailijoita. Puhdistan maa-aineksen energiaa talon alla ja ympärillä. Huomaan mahdollisia maasäteilylinjoja ja vesisuonia, jolloin nostan maa-aineksen energiavärähtelyä, joka suojaa haitalliselta säteilyltä.   Tämän lisäksi on suositeltavaa kodin siivous.

Kukoistava morsian- hoito

Upea lahja tulevalle puolisolle, ystävälle tai ihan itselle! Hoidossa vapautetaan vanhoja heiloja, tunne lukkoja ja tehdään hiukan muitakin ihania taikoja! Morsiamen iho alkaa hehkumaan ja hymy herkistyy. Morsian maadoittuu itseensä,  jolloin jännitys loivenee ja morsian vapautuu nauttimaan hetkistä ja matkasta ennen vihkimistä ja vihkimisen jälkeen. Hoidan morsiamen fyysisen kehon ja puhdistan energian. Hieron, rentoutan ja nostan elämän energian värähtelyä.
Huom: jos on kyseessä on teemapolttarit, niin voin mielelläni ottaa teeman mukaan hoitoon. Kysy myös koko ryhmälle jotain ihanaa Haltijamaista ohjelmaa.

Syntymän ihme-hoito

Tässä hoidossa luodaan uusi yhteys vauvan ja äidin välille. Synnytys on voimakas jopa pelottava kokemus, koska siihen liittyy kipuja ja tunteita, joista ei etukäteen ole tietoa. Kun äiti synnyttää, syntyy hänkin uudelleen ja nostaa vanhoja asioita pintaan. Molemmat, vauva ja äiti tuovat hetkeen vanhoja muistoja energeettisestikin.
Hoidossa puhdistan molempien energian. Hoidan fyysisestä kehosta vaurioita, joita synnytys on aiheuttanut. Tasapainotan äidin hormonaalista toimintaa ja elvytän fyysisen kehon toipumista. Kun näitä toimintoja nostaa voi mielikin paremmin.
Erityisen tärkeänä hoidossa on luoda puhdas yhteys äidin ja vauvan välille, jotta kokonaisvaltainen ja luonnollinen kasvu voi toteutua.

Eläinkommunikointi

Onko kotieläimesi vilkas, rauhaton, masentunut tai muuten tavanomaisesta käytöksestä poikkeava? Kommunikoin kotieläimesi kanssa. Puhdistan hänen energiakenttänsä ja kysyn vastausta kokemaansa tilaan. Tai jos haluat muuten kuulla mitä hänellä on kerrottavana. Voin ottaa myös yhteyden siihen, miksi teidät on tuotu yhteen.

Myös yhdistettynä HIERONTAAN, jossa eläimen jännityksiä ja kipuja lievitetään sekä eläin rentoutetaan.

Tehohoito 120€

Urheilija, treenaaja, kuntoilija! Lajilla tai menestyksen määrällä ei väliä, jos toimintasi kaipaa selkeää parannusta!! Junnaatko paikallasi ja koet kehollisia tukoksia?
Tunnetko, että sinulla olisi enemmän annettavaa mutta keho ei kykene?
Tai uskotko, että kykenisit kehollasi enempään, mutta jokin lukko mielessäsi, estää Sinua saavuttamasta huipputuloksiasi?
Entä tekemisen Flow vai oletko armottomasti ruoskinut itseäsi? Onko jatkuvaa kipuja, vihlontaa, painetta?
Oletko jo käynyt leikkauksessa, mutta palautuminen on hidasta?
Onko kehosi palautuminen heikentynyt?
Puuttuuko kehostasi keveys ja joustavuus?
Miten ruuan imeytyminen, onko se heikkoa, hidasta..
Nukutko levottomasti? Oletko treenannut liikaa ja kroppa pettää?
Burnout???

Tehohoidolla hoidan fyysistä kehoa aina sisäelimiin ja jopa soluihin asti, koska niistä ihminen on tehty! Lihakset, nivelet ja kalvot saa joustoa ja herkulliset akupisteet ja meridianit uutta energiaa.
Energian puolella transformoin ajatuslukkoja, jotka häiritsevät suorituksia.
Mestaruus tason tehohoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa hieron ja energisoin fyysisen kehon, keskitys yksityiskohtiin käsittelemällä alueen tarkasti. Tasapainotan aineenvaihduntaa ja hengitystiheyttä, sekä hermoston toimintaa. Koko olemuksesi värähtely nousee mutta rentoutuminen ja unenlaatu paranee.
Suosittelen sarjahoitona, kysy tarjous!