Kosketuksen voima- hoito

Kosketus

Kosketuksen voima-hoito on väkevä intuitiivinen hieronta, jossa yhdistyvät shiatsu ja akupisteiden painelua, kuumien käsien parantava vaikutus, energiahoito ja kanavointia. Kosketuksen voima-hoito on  kokonaisvaltainen energia- ja fyysisenkehon hoito. Puhdistan kanavoiden energian sekä vapautan kehosta poistaen jumeja ja kipuja, nämä asiat ovat henkisen taakan aiheuttamia tukoksia. Hoidon alussa keskustellaan sinun hoidollisesta tarpeesta ja annetaan sen jälkeen paras mahdollinen parantuminen tapahtua. ​

Tämä on loistava hoito mm. stressin purkuun, unenlaadun parantamiseen, pelkojen sekä menneestä kumpuavien henkisten kipukohtien kohtaamiseen. Omien rajojen vahvistamiseen ja uupumuksesta selviämiseen. Oivallat ja löydät voimavaroja tähän hetkeen ja tulevaan. Vapaudut keveämpään sinuun, maadoitut ja rauhoitut itseesi.​


Hoito kestää n. 1,5h ja se tehdään lattiatasossa,
​päälle mukavat joustavat vaatteet ja sukat jalassa.

​Hoito sopii kaikille ja sitä sovelletaan kehon oireiden mukaan.

LAPSILLE hoito on lyhyempi. Ja mieluusti vanhempi on mukana hoidossa. Lapsi aistii helposti energioita ja kokee tilanteen ensimmäisellä kerralla varsinkin jännittäväksi. Lapsi aistii, että jostain tunnelukosta on päästettävä irti, joka on ollut lapsen identiteettinä jo pitkään. Lapsi kerää mös muiden ihmisten energioita itseensä ja saattaa alkaa elämään niin, että jokin toimintatapa on hänen, vaikka se ei liity hänen persoonaan lainkaan.

Kukoistava morsian- hoito

TÄMÄ ON SUOSITTU JA TYKÄTTY!

Upea lahja tulevalle puolisolle, ystävälle tai ihan itselle! Hoidossa vapautetaan vanhoja heiloja, tunne lukkoja ja tehdään hiukan muitakin ihania taikoja! Morsiamen iho alkaa hehkumaan ja hymy herkistyy. Morsian maadoittuu itseensä,  jolloin jännitys loivenee ja morsian vapautuu nauttimaan hetkistä ja matkasta ennen vihkimistä ja vihkimisen jälkeen. Hoidan morsiamen fyysisen kehon ja puhdistan energian. Hieron, rentoutan ja nostan elämänenergian värähtelyä.

Syntymän ihme-hoito

Tässä hoidossa luodaan uusi yhteys vauvan ja äidin välille. Synnytys on voimakas jopa pelottava kokemus, koska siihen liittyy kipuja ja tunteita, joista ei etukäteen ole tietoa. Kun äiti synnyttää, syntyy hänkin uudelleen ja nostaa vanhoja asioita pintaan. Molemmat, vauva ja äiti tuovat hetkeen vanhoja muistoja energeettisestikin.
Hoidossa puhdistan molempien energian. Hoidan fyysisestä kehosta vaurioita, joita synnytys on aiheuttanut. Tasapainotan äidin hormonaalista toimintaa ja elvytän fyysisen kehon toipumista. Kun näitä toimintoja eheyttää voi mieli harmonisemmin.
Erityisen tärkeänä hoidossa on luoda puhdas yhteys äidin ja vauvan välille, jotta kokonaisvaltainen ja luonnollinen kasvu voi toteutua.